Fotós, férj, egy cuki kiscsaj harmincas apukája.


Hivatalosan Magyar Levente, nem hivatalosan mindenkinek csak Levi.

Imádom a családom és a munkám... ami nagyobb részt munka, kisebb részt megmaradt még hobbinak. Valami ilyen lenne a rövid bemutatkozásom első pár sora. :)


A fotózást hobbi szinten kezdtem, merő kíváncsiságból 2015 tavaszán, így azonnal be is iratkoztam egy 2 éves fotográfus tanfolyamra, majd az év őszén egy barátom esküvőjére voltam hivatalos...immáron fotózni.

A többi utána már történelem, a következő évtől folyamatosan jöttek megkeresések, évről évre egyre több, míg 2019 tavaszán főállásommá vált a kíváncsiságom.

2019 nyarán családi fotózásokkal bővült fotózás, így már sok esküvős Párom életét tudom végigkísérni: az esküvő után egy kismama fotózással, majd szinte minden évben egy-egy családi fotózással a szabadban.

Családi fotózás Kecskeméten

Miért szereted az esküvőket fotózni?

(mint leggyakoribb kérdés)


A miliő miatt, ami minden esküvőt átjár a Nagy napon!

Egy nehéz és hosszú szervezés csúcspontja az a 10-15 óra, amit mindenki már vár, a házaspár, a család és természetesen a legjobban...a barátok! A barátok számomra mindig nagyon fontosak, hogy a család mellett velük is megtaláljam a közös hangot már vendégvárás alatt, így lehetek én is egy a sok barát között, cserébe pedig a legjobb őszinte pillanataikat örökíthetem meg közelről, velük együtt nevetve!

01 / 25

“A nevetés nem csak egy hang, hanem az összetartás, önirónia. A nevetés maga az élet.”